GİZLİLİK POLİTİKASI

Genel

İstanbul Ticaret Odası’na 886851 sicil sayısı ile kayıtlı, 0757067366500001 MERSİS numaralı, merkezi ACIBADEM MAHALLESİ ÇEÇEN SK. AKASYA EVLERİ Sit. B BLOK Apt. NO: 25 B/78 ÜSKÜDAR/İSTANBUL adresinde bulunan SAYSHA TEKSTİL VE AKSESUAR SAN. DIŞ. TİC. A.Ş (“SAYSHA”),’a ait  www.sayshaglobal.com web sitesini ziyaret etmeniz ve bu site ile sunulan hizmetlerden yararlanmayı talep etmekle işbu “Gizlilik Politikası”nda belirtilen şartları kabul etmektesiniz.

Web sitemizden hizmet almanız maksadıyla toplanan kişisel verilerinizin gizliliğinin korunması SAYSHA tarafından bir ilke olarak benimsenmiştir. SAYSHA tarafından toplanan veriler işbu Gizlilik Politikası ile korunmaktadır. Toplanan verilerin, yürürlükteki mevzuat ve veri koruma düzenlemelerine uygun şekilde işlenmesi ve muhafazası için gerekli her türlü işlem ve tedbir SAYSHA tarafından üstlenilmiştir.

Web sitemizde yer alan bilgi, model ve bunlara dair tüm telif hakları, tescilli marka, patent, entelektüel ve diğer mülkiyet hakları SAYSHA’ya aittir.

Güvenlik

Web sitemizde kullanılan sistem ve yazılımlar ve üçüncü partiler bu amaca uygun olarak seçilmiş olup, SAYSHA oluşturduğu veri koruma politikasına tüm çalışanları ile de riayet ettiğini taahhüt etmektedir. Veri gizliliğine ilişkin taahhüt kapsamında uluslararası ve ulusal teknik standartlara uygun surette periyodik güvenlik testleri yaptırılmakta ve bu kapsamda veri işleme politikalarımız güncellenmektedir.

İş bu Gizlilik Politikası SAYSHA’nın, üçüncü şahıslar tarafından idare edilen internet sitelerine verilen bağlantılar ve yönlendirmeleri için geçerli olmayacaktır.

Herhangi bir kişi veya kuruluş, SAYSHA’nın yazılı iznini alınmaksızın web sitemizin belli bir kısmını başka bir web sitesinde kullanmayacak veya web sitemize başka bir web sitesinin bağlantısını kuramayacaktır.

Verilerinizin Toplanması, İşlenmesi ve Aktarımı

Web sitemizi ziyaret etmeniz ve hizmet almayı talep etmeniz halinde SAYSHA, tarafınıza ait bazı kişisel verileri ancak kendi rızanız ile paylaşmanız ve bu hususta açık rızanızı bildirmeniz halinde toplayacak, işleyecek ve muhafaza edecektir. Veri paylaşımına muvafakat edilmesi halinde toplanan kişisel veriler, ancak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun ve ilgili diğer mevzuat kapsamında öngörülen sınırlamalar ve açık rızanız dahilinde toplanacak, işlenecek ve üçüncü kişilere aktarılabilecektir.

Web sitemizi ziyaret etmeniz halinde web sitemizde oluşturacağınız profil ve alacağınız hizmet için gerekli veriler ile açık rızanızla SAYSHA ile paylaşmayı tercih ettiğiniz ve onayladığınız veya üçüncü kişilerden bu açık onayınız ile elde edebileceğimiz diğer her tür bilgiye tarafımızca erişilebilir ve bu bilgiler işlenebilir.

Web sitemizin idaresi, istatistik ve sistem back-up amaçlı bazı verileriniz sunucularımızda otomatik olarak depolanacaktır. Bu verilerin arasında İnternet servis sağlayıcınızın, IP adresiniz, web tarayıcınıza ilişkin bilgiler, web sitesine erişim sağlanan bilgisayara ilişkin bilgiler, web sitemizdeyken ziyaret ettiğiniz diğer siteler ve web sitemize giriş için kullandığınız arama sözcükleri, gerçekleştirilen işlemlerin IP kayıtları, web tarayıcınız tarafından toplanan çerez verileri ile gezinme süre ve detaylarını içeren veriler, konum verileri, web sitemizde görüntülediğiniz sayfalar ve bu sayfalardaki tercihleriniz, web sitemizi mobil cihazınız ile ziyaret etmeniz halinde mobil cihazınıza ve bağlantınıza ilişkin veriler bulunabilir. Bu kapsamda kullanılabilecek veriler, sadece anonimleştirilerek kullanılacak, bu verilerin kullanılması amacıyla bir hizmet sağlayıcıdan hizmet alınması durumunda veri güvenliğine ve gizliliğine ilişkin yürürlükteki mevzuat çerçevesinde alınması gereken teknik ve idari tedbirler alınacaktır.

Çerezler

Bu web sitesinde Çerez (cookie) kullanılmaktadır. Çerez; kullanılmakta olan cihazın internet tarayıcısına ya da sabit diskine depolanarak söz konusu cihazın tespit edilmesine, kullanıcı tercihlerin hatırlanarak kullanıcı odaklı bir içerik oluşturulmasına, kişisel reklamlar gösterilmesine, web sitesine geliş kaynaklarının tespitine, web sitesine bağlantı için arama motoru kullanıldıysa hangi kelimelerin arandığının tespitine, kullanıcının sayfa gezintisinin saklanmasına, web sitesinin analitik faaliyetlerini gerçekleştirilmesine, web sitesi kullanım alışkanlıklarının takip edilmesine, web sitesi ile sunulan hizmetin kullanıcı odaklı bir deneyim çerçevesinde kolay ve hızlıca sunulmasına olanak tanıyan dosyalardır. Bu web sitesinde kullanılan geçici ve kalıcı tipteki çerezler ve fonksiyonları aşağıda yer almaktadır:

 

...................

 

Çerez kullanımını kabul etmemeniz halinde web sitesi, tam fonksiyonu ile çalışmayabilir ve belirli özellikleri görüntülenmeyebilir. Çerez kullanımına onay vermemeniz halinde çerez verileri toplanmayacaktır. Kullandığımız çerezlerde gizli bilgileriniz saklanmamaktadır. Çerezlerin bilgisayarınızda saklanmasını istemiyorsanız tarayıcınızın ayarlar kısmından çerez kullanım tercihlerinizi değiştirebilirsiniz.

Gizlilik Politikasının Güncellenmesi

SAYSHA, gizlilik politikasını güncel tutmak ve yürürlükteki mevzuata uygun hale getirmek için işbu Gizlilik Politikası’nın içeriğini dilediğinde değiştirmekte serbesttir. Gizlilik Politikası’nın değişmesi halinde bu durum www.sayshaglobal.com web sitesinde ilan edilecektir. İşbu Gizlilik Politikası’nın değiştirilmesinden sonra SAYSHA tarafından sağlanan hizmeti kullanmaya devam etmeniz halinde yapılan değişiklikleri kabul edersiniz. Değiştirilen Gizlilik web sitemizde yayınlandığı tarihte yürürlük kazanır.

İstek ve Talepleriniz İçin

Gizlilik politikamız, hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz info@sayshaglobal.com posta adresine yazarak bağlantıya geçebilir ve talebinizi iletebilirsiniz. Topladığımız kişisel verileriniz açısından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun’dan doğan haklarınızı kullanmaya dair taleplerinizi de aynı yöntem ile talep edebilirsiniz.

 

 

İletişim Bilgileri:

Adres: Acıbadem Mahallesi Çeçen Sk. Akasya Evleri Sit. B1 Blok Apt. No:25 K:6 D:78 Üsküdar/İstanbul

Telefon: